Anelisse

- Jucător nou (Sword Art Online) -

Echipa Anime Kage

„În basme, când protagoniștii ajung într-o lume diferită, ei fac tot posibilul să se întoarcă acasă, nu? Dar cine ar vrea să se întoarcă dintr-o lume ca asta? ”Sunt o persoană simplă, dar totuși greu de înțeles. Încăpățânată, orgolioasă, ambițioasă, am vise, planuri și sunt hotărâtă să fac din fiecare zi cea mai frumoasă zi a mea. Plină de defecte, pe care încerc să le convertesc în calități, am temeri și îndoieli, dar reușesc să perseverez.

Nu îmi doresc să fiu un model pentru nimeni. Evit să dau sfaturi pentru că este posibil să te îndrum greșit. Scriu din ceea ce trăiesc, văd și învăț, îmi exprim un punct de vedere pe care te invit să-l filtrezi, să-l evaluezi, nu să-l iei de bun. Fiecare avem păreri diferite.

Pe undeva pe drum am strâns ca pasiune și călătoria, într-un fel ca un mod de a cunoaște noi lumi, culturi și moduri de viață diferite. Nu sunt cea mai simpatică persoană de pe pământ, însă mă străduiesc să mă înțeleg bine cu oamenii cu care împart aceleași interese și cu care simt că am ceva mai multe în comun decât simple hobby-uri.

Anime-urile reprezintă o altă pasiune pentru mine. Însă fiind doar un hobby, nu am niciodată prea mult timp ca să urmăresc, cel mai mult vara. Deși pare o pasiune stranie, ador cultura japoneză și, prin extindere, și limba japoneză, pe care am început să o invăț pe cont propriu acum un an în urmă. 

Vizionare plăcută, și orice ai să-mi spui, de bine sau de rău, o poţi face în scris în privat și / la secțiunea de comentarii. 


​​​​​​​

​​​​​​​ ​​​​​​​  ​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


 ​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​ 


​​​​​​​„Viața nu este un joc de noroc. Dacă vrei să câștigi, muncește din greu. ” - Sora (No Game No Life)

„Uneori simt că sunt un eșec. De parcă nu există nicio speranță pentru mine. Dar chiar și așa, nu voi renunța. Vreodată!" - Izuku Midoriya (Boku No Hero Academia)

„Și eu voi obține tot ce îmi doresc. Nu pentru că cineva mi-a cerut s-o fac, ci pentru că știu din inima mea că am ceva pentru care merită să lupt. ”  - Julis Alexia Van Riessfeld (Gakusen Toshi Asterisk)

„Refuz să mai las frica să mă controleze.” - Maka Albarn (Soul Eater)

„Oricât de greu sau imposibil ar fi, nu pierde niciodată din vedere obiectivul tău.” - Luffy (One Piece)

„Ceea ce nu poți realiza singur, devine posibil atunci când ești cu altcineva.”- Taichi Yaegashi (Kokoro Connect)

„Chiar dacă uităm fețele prietenilor noștri, nu vom uita niciodată legăturile care au fost sculptate în sufletele noastre.” - Otonashi Yuzuru (Angel Beats!)

„Fă exact cum îți place. Acesta este adevăratul sens al plăcerii. Plăcerea duce la bucurie și bucuria duce la fericire.”- Gilgamesh (Fate Zero)​​​​​​​​​​​​​​                              ​​​​​​​

​​​​​​​

Lasă un comentariu!

Dacă nu lași comentarii relevante, îți vor fi șterse și vei pierde puncte.

Mulţumiri: (la ora )

Membri care au mulţumit:

Fani anonimi:

Nu sunt comentarii. Nu vrei să fii tu primul?

Comentarii:

- #
voturi
Caută serie
Caută membru
Caută
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
46
21
17

Encoding
131
11
1

Verificare
65
32
21

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...